VR Experiences

Vanaf 12 jaar
De VR Experiences van InstaGames bestaan uit 6 verschillende interactieve ervaringen in Virtual Reality en zijn geselecteerd om jou een VR ervaring te geven die je nooit zult vergeten..
Als je alleen of samen met je vrienden, partner, collega's of familieleden een VR Experience wilt boeken maar niet altijd van dezelfde spellen en belevingen houdt kan ieder een eigen VR Experience boeken.

VR Escape Rooms

Vanaf 12 jaar
Krijg een totaal ander beeld van een Escape Room en beleef bij InstaGames een verbluffende VR Escape Room Experience die je nooit zal vergeten. Wij bieden 4 Escape Rooms aan in Virtual Reality die speciaal geselecteerd zijn om jou een ervaring te bezorgen die je nooit mer zult vergeten en waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn,

VR multiplayer

Vanaf 8 jaar
De VR Multiplayer Experiences is een onwijs leuke manier om met en tegen jou medespelers te spelen in Virtual Reality. Speel tot 8 personen in 1 van de 4 VR Multiplayer Experiences.

VR for kids

Vanaf 8 jaar
Duik letterlijk in de Game wereld met deze Experience, het leuke is dat je jou vriendjes en vriendinnetjes mee kan nemen. In een Virtuele wereld komt jou fantasie, creativiteit en behendigheid pas echt tot leven! Een leuke en leerzame manier om bezig te zijn met vernieuwde technologie.